Verdien geld door artikelen te vertalen op Signiscape

English
(0)
2958 

DJSWATSigniscape_officialApril 7, 2021, 9:39 p.m.
business, Signiscape, シニスケープ, blog, vertaling, monetisatie, wereldwijd, informatie, artikelen vertalen, Engels,


Signiscape is een website waar informatie van over de hele wereld samenkomt.
U kunt wat geld verdienen met het vertalen van de artikelen en geschreven werken die hier geüpload worden!

Als u weet hoe u een artikel moet vertalen, volgt u deze vijf stappen:

 1. Verbind een geldige bankrekening met uw Signiscape-account
 2. Selecteer het artikel dat je wilt vertalen op de vertaalpagina
 3. Schrijf en dien uw vertaling in
 4. Wacht tot uw vertaling wordt goedgekeurd
 5. Ontvang uw betaling

Afhankelijk van het artikel, zal het betalingsbedrag verschillen.

U hoeft geen professionele vertaler te zijn; als u maar meerdere talen begrijpt en de toon van de tekst kunt onderscheiden, je kunt geld verdienen met vertalen in je vrije tijd!
Goedkeuring van de vertaling is vereist voordat deze wordt geüpload, dus we stellen vertalingen op prijs die niet alleen nauwkeurig zijn, maar ook overeenkomen met de nuances en spreektaal van de oorspronkelijke tekst.

 

U vindt de vertaalpagina van het artikel hier:
https://signiscape.com/translation


Nog niet geïmplementeerd:

We zijn van plan om een systeem op te zetten dat een bedrag zal betalen in overeenstemming met het aantal views op het vertaalde artikel. Je zou ook in staat zijn om een extra bonus te verdienen door het maken van vertalingen gemakkelijker te lezen / verteren.


Hoe registreer ik een account op Signiscape

Eerste gebruikers moeten zich op de site als lid registreren.

 1. Klik op de meest rechtse knop bovenaan de site, met het label Meld je aan.(Als u klikt op Schrijf een artikel wordt u ook automatisch doorverwezen naar de registratiepagina)
 2. Klik op Meld je aan
 3. Voer uw e-mailadres in en maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan
 4. Eenmaal voltooid, zal een bevestigingsmail naar het opgegeven e-mailadres worden gestuurd

Op dit punt is het instellen van uw account voltooid.

 

Hoe uw bankrekening aan uw Signiscape-account koppelen

Nadat u zich hebt geregistreerd, moet u uw account instellen om inkomsten te ontvangen.
Klik op Rekening bovenaan het scherm om naar uw rekeningpagina te gaan.

Op uw rekeningpagina, klik op de Verbinden met Stripe knop onderaan uw rekeninginformatie.

Stripe is een extern beveiligd digitaal betaalmiddel. Alle zaken met betrekking tot betaling en beheer van inkomsten zullen in Stripe worden afgehandeld.
Om uw bankrekening aan te sluiten, wordt u doorverwezen naar de registratiepagina van Stripe, waar u een Stripe-account aanmaakt door informatie over uw bank en uw bedrijf in te vullen.

Zodra u alle informatie op die pagina hebt ingevuld, zou uw Signiscape-account ingesteld moeten zijn voor monetisatie.


Kies een artikel om te vertalen

Zodra u een Stripe-account aan uw Signiscape-account hebt gekoppeld, bent u klaar om de artikelen op de pagina met vertaalaanvragen te bekijken.

Klik op Vertaling bovenaan de site om de huidige vertaalverzoeken te zien.

Eerst ziet u twee filters.

In de bovenste, selecteer voor talen welke artkels oorspronkelijk geschreven in.
In de onderste, selecteer voor talen waarin die u wilt vertalen.

 

Vervolgens verschijnen hieronder de artikelen die momenteel vertaling behoeven, volgens de filters die u hebt geselecteerd.

Bij elk artikel staat ook de huidige waardering. Denk eraan dat vertaalde versies van hoog gewaardeerde en veel bekeken artikels waarschijnlijk evenveel aandacht zullen krijgen als het origineel!

 

Schrijf uw Vertaling

Zodra u een artikel hebt gekozen, is het tijd om te beginnen met het samenstellen van uw vertaling.

Onderzoek de inhoud grondig.
In de Annotatieveld onderaan het artikel, worden extra aantekeningen beschreven door de aanvrager. Door volgens hen te vertalen, is de kans groter dat het wordt aanvaard, dus besteed er bijzondere aandacht aan.

Opmerking: De afbeelding bovenaan toont de annotaties uit de oorspronkelijke versie van deze tekst. Zo ziet het vak eruit wanneer u een artikel doorleest waarvoor vertaling wordt gevraagd.
De afbeelding onderaan is afkomstig van de vertaalinterface en geeft de informatie van de bovenstaande afbeelding weer, plus een extra opmerking die door de vertaler is achtergelaten.

Onderaan de pagina klikt u op de vertaalknop die overeenkomt met de taal waarin u wilt vertalen. De aangeboden betaling verschijnt naast de taalaanvraag.

 

Ook wordt het bedrag dat de aanvrager tot nu toe heeft betaald, weergegeven in USD, ongeacht de valuta van uw land, in de Aanvrager vakje onder de Annotaties.

De rekening van de aanvrager is zichtbaar, zodat u kunt bevestigen of het iemand is op wie u kunt vertrouwen dat hij nauwkeurig en op tijd zal betalen.

Wanneer u op een vertaalknop klikt, wordt u omgeleid naar de vertaalinterface, die bestaat uit vijf bewerkbare tekstvelden.
Zij zijn de Titel, Tekst, Tags, Annotatie en Beschrijving. Vergeet ze niet allemaal te vertalen.

 • Tags                              Trefwoorden die worden gebruikt om het artikel te vinden in zoekopdrachten. Probeer ze te vertalen in trefwoorden waarop gemakkelijk kan worden gezocht.
 • Aantekening van de aanvrager Belangrijk om te vertalen omdat uw vertaalde artikel kan worden gebruikt door een toekomstige vertaler die de oorspronkelijke taal niet spreekt maar de uwe wel kent.
 • Beschrijving                       Vermeld hier de belangrijkste verkoopargumenten van het artikel. Op deze manier vergroot u de kans dat uw vertaling wordt geaccepteerd.

Nadat u klaar bent met vertalen, moet u het indienen. U kunt een kladversie opslaan en er later op terugkomen, maar let op: eenmaal verzonden, kan het niet meer onverzonden worden.

Deze acties worden uitgevoerd met de volgende twee knoppen helemaal onderaan de vertaalinterface:

 • Indienen  Dien uw definitieve vertaling in.
 • Save     Bewaar je klad voor later. Wanneer u verder wilt bewerken, kunt u dit doen op uw rekeningpagina.

 

Wacht op goedkeuring

Wanneer u uw vertaling hebt ingediend, wordt deze verzonden naar de aanvrager die het originele artikel heeft geschreven.
Als de inhoud wordt goedgekeurd, zal de betaling worden verwerkt via Stripe. 

Helaas, als een andere vertaling eerder wordt goedgekeurd dan de uwe, zal deze niet worden goedgekeurd en ontvangt u geen betaling. 

 

Persoonlijke vertaalideeën

Wij hopen dat u uw vaardigheden zult gebruiken om tal van informatie van internationale waarde te vertalen.
Vertalen kent vele vormen, dus:

 • Hou het niet bij directe vertaling
  • Automatische vertaalhulpmiddelen leveren directe vertalingen op die meestal niet gemakkelijk te lezen zijn. Schrijf een gemakkelijk te lezen vertaling door kleine details naar eigen inzicht te veranderen.
 • Vertaal op een interessante manier
  • Hoe meer de vertaling wordt gelezen, des te meer zal het de aanvrager opleveren. Probeer een interessante vertaling te maken met uw eigen ideeën en creatieve proces.

Zoals hierboven vermeld, zijn we van plan om in de toekomst een functie te implementeren die vertalers betaalt volgens het aantal views op het vertaalde artikel.

 

De informatie die u in andere talen interessant vindt, is doorgaans net zo interessant voor andere mensen in uw land. Toch blijft de meertaligheid betrekkelijk gering.

En hoewel automatische vertaling evolueert, kan een letterlijke vertaling moeilijk te lezen of onnauwkeurig zijn.

Maak gebruik van uw waardevolle talenkennis. Terwijl u de wereld een betere plaats maakt, kunt u misschien zelfs wat geld verdienen!Comment Sign in

Translate